Limousines

Examenfeest met limousine

Je bent geslaagd voor je diploma en het eindfeest van school nadert. Laat je met je vrienden en vriendinnen met luxe naar je promparty brengen!

De limousine komt voorrijden en je laat je als een filmster vervoeren via een leuke route naar je eindexamenfeest. Eventueel onder het genot van champagne. Er kan onderweg gestopt worden om deze gebeurtenis vast te leggen op de foto. De chauffeur zal dan met jouw camera een paar onvergetelijke foto’s maken.

Informeer hieronder naar ons feesttarief!

Kinderfeestje met limousine.

Hoe kan je een verjaardagfeestje onvergetelijk maken voor je vrienden? Huur een limousine om van en naar de locatie van je verjaardagfeest gebracht te worden.

Door de limousine van binnen te versieren en je vrienden onderweg wat eten en drinken aan te bieden, wordt het een onvergetelijk feestje. Maak mooie foto’s in en om de limousine en voel je op je verjaardag even als een echte VIP in deze 9 meter lange Lincoln Limousine of de nieuwste Chrysler 300c Limousine.

Het zal een verjaardag zijn om nooit meer te vergeten, dus vergeet je camera niet mee te nemen om dit unieke en feestelijke moment vast te leggen.

Informeer hieronder naar ons kindertarief!

Luxe vervoer naar concert.

Wat is er nou mooier dan net zo luxe aan te komen als je favoriete artiest. Geen parkeerproblemen en -kosten!

Je laat je thuis ophalen en je avondje uit begint al als je in de limousine stapt. Er kunnen maximaal 8 personen mee in onze luxe limousine. Onderweg kan je je favoriete muziek draaien en genieten van champagne of andere drankjes. Dit kunnen wij voor je regelen maar natuurlijk kan je dit ook zelf regelen.

Informeer hieronder naar ons concerttarief!

Heeft u interesse in het huren van een limousine?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Dhr/Mevr.:  Dhr. Mevr.
Naam: *
Telefoon: *
E-mail: *
Gewenste datum:
Welke gelegenheid?
Hoeveel uur wilt u de auto huren?
Plaats vertrek:
Plaats aankomst:
Selecteer uw limousine
Selecteer evt. nog een tweede andere limousine of VIP Bus om een prijsopgaaf van te ontvangen. (optioneel)
Vraag/Opmerking:
captcha < Type de code in.
* Verplichte velden