Chrysler 300C Stretched Limousine

Posted on 07/05/2012 by admin

xl_chryslerlimo01 xl_chryslerlimo02 xl_chryslerlimo03 xl_chryslerlimo04 xl_chryslerlimo05 xl_chryslerlimo06 xl_chryslerlimo07 xl_chryslerlimo08 xl_chryslerlimo09 xl_chryslerlimo10

De dag van uw leven, begint natuurlijk met de auto van uw dromen… We weten allemaal dat grootte wel degelijk van belang is. Onze Chrysler Stretched Limousine is dan ook een formaat om mee voor de dag te komen. Maar liefst 9 meter luxe en comfort brengt u naar uw bestemming tijdens uw bruiloft. Er kunnen maar liefst 8 personen mee, dus meer dan genoeg ruimte voor het bruidspaar en de bruidsmeisjes en -jonkers.

Het interieur is voorzien van lcd-tv, mini-bar, airco, navigatie, getinte ramen en een oorstrelend geluidssysteem. Ervaar de wereld van de rich & famous met dit exclusieve vervoer op uw huwelijksdag. Wij garanderen u dat omstanders zullen opkijken als u aankomt rijden met deze prachtige witte limousine. Om het plaatje compleet te maken is de auto aan de buitenkant voorzien is van heldere led-verlichting.

Uiteraard is dit ook een prachtige manier van vervoer voor andere gelegenheden als gala’s, feesten, bedrijfsuitjes of gewoon een avondje uit.

Prijs vanaf € 475,-


* Al onze auto’s worden verhuurd inclusief chauffeur. Huurtijd loopt van vertrek/retour standplaats. Exclusief 6% BTW.

Heeft u interesse in het huren van de Chrysler 300C Stretched Limousine?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Dhr/Mevr.:  Dhr. Mevr.
Naam: *
Telefoon: *
E-mail: *
Gewenste datum:
Plaats vertrek:
Tijdstip vertrek:
Plaats aankomst:
Totale tijdsduur:
U vraagt nu een prijsopgaaf aan van de Chrysler 300C Stretched Limousine
Selecteer evt. nog twee andere auto's om een prijsopgaaf van te ontvangen. (optioneel)
Vraag/Opmerking:
captcha < Type de code in.
* Verplichte velden