Limousine huren Schiedam

Posted on 23/05/2012 by admin

schiedam01

Rondrit met limousine door Schiedam en Rotterdam

We kregen een opdracht om in Schiedam voor te rijden met de Chrysler 300 limousine. Het ging om een dame die 50 jaar is geworden en er gingen 7 vriendinnen mee in de Chrysler limousine voor een leuke rondrit door Schiedam en Rotterdam.

Ze hadden zelf een cd gemaakt met de favoriete muziek van de jarige dus al snel klonken de klanken van Frans Bouwer en Frans Duits uit de speakers van het audio systeem in de limousine. Iedereen zong mee en het feest begon, de roze champagne vloeide rijkelijk! Na de rondrit hebben we nog wat foto’s gemaakt van dit gezelschap. De rit bracht de jarige naar het Casino.

Na alle glazen en de limousine schoon te hebben gemaakt, ging de chauffeur op weg naar Leiden. Het viel niet mee om door de smalle straten bij het adres aan te komen, waar de buren al stonden te kijken. Want als er een limousine van dik 9 meter voor komt rijden gaat dat niet onopgemerkt.

Aangebeld en de vrouw des huize deed open. Ze keek verbaasd en zei: “Is dit voor mij?”. De man had een limousine geregeld om Valentijn te vieren. Een heerlijk weekendje weg met het vliegtuig naar een romantische bestemming. Dus het kon niet beter beginnen door met een limousine naar Schiphol gebracht te worden.

Je ziet maar dat met een limousine of een leuke oldtimer het feest kan beginnen!

• Wilt u ook een limousine huren? Klik hier voor meer informatie.
• Bekijk hier ons wagenpark met limousines.

• Terug naar het referenties overzicht