Lincoln Stretched Limousine

Posted on 07/05/2012 by admin

xl_lincolnlimo1 xl_lincolnlimo2 xl_lincolnlimo3 xl_lincolnlimo4 xl_lincolnlimo5 xl_lincolnlimo6 xl_lincolnlimo7 xl_lincolnlimo8 xl_lincolnlimo9 xl_lincolnlimo10 xl_lincolnlimo11

De Lincoln Stretched limousine is de ultieme luxe in vervoer. Met maar liefst 9 meter lengte is het een zeer opvallende verschijning op uw bruiloft. Ervaar de comfort en ruimte van deze prachtig limousine. Dit witte paradepaardje is herkenbaar aan zijn gedistingeerde ronde vormen. Over elk detail is nagedacht en dit is te zien. Natuurlijk een geweldig onderwerp in uw bruidsreportage, maar ook het vervoer is het neusje van de zalm. Er is meer dan genoeg ruimte voor het bruidspaar en de bruismeisjes- en jonkers. Het interieur is voorzien van lcd-tv, mini-bar, airco, navigatie, getinte ramen en super modern geluidssysteem.

Ook als volgauto is deze limousine uitstekend vervoer. Met ruimte voor wel 8 personen (exclusief chauffeur). U zult zeker een blijvende indruk achter laten als u aankomt in dit witte wonder op wielen. Aan de buitenkant is de limousine prachtig afgewerkt met heldere led-lampen en binnen kunt u zich verwonderen aan de prachtige, met ledlampen verlichte sterrenhemel.

Uw bruiloft, een avondje stappen, een gala, een bedrijfsfeestje…. U maakt het bijzonder met deze Lincoln Stretched Limousine.

Prijs vanaf € 450,-


* Al onze auto’s worden verhuurd inclusief chauffeur. Huurtijd loopt van vertrek/retour standplaats. Exclusief 6% BTW.

Heeft u interesse in het huren van de Lincoln Stretched Limousine?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Dhr/Mevr.:  Dhr. Mevr.
Naam: *
Telefoon: *
E-mail: *
Gewenste datum:
Plaats vertrek:
Tijdstip vertrek:
Plaats aankomst:
Totale tijdsduur:
U vraagt nu een prijsopgaaf aan van de Lincoln Stretched Limousine
Selecteer evt. nog twee andere auto's om een prijsopgaaf van te ontvangen. (optioneel)
Vraag/Opmerking:
captcha < Type de code in.
* Verplichte velden