Trouwauto huren Leiden

Posted on 23/05/2012 by admin

leiden01 leiden02 leiden03

Excalibur Pheaton Cabriolet

Op vrijdag 4 februari heeft een van onze chauffeurs een leuke trouwrit gereden met de Excalibur Pheaton cabriolet als trouwauto. Het bruidspaar moest opgehaald worden in Leiden. Helaas moest de kap van de Excalibur Pheaton Cabrio dicht blijven vanwege de hard wind, maar desondanks hebben was het een leuke rit!

We zijn eerst naar de Hortus Botanicus op de Rapenburg te Leiden gereden, waar een mooie fotoreportage is gemaakt. Vervolgens zijn we naar het prachtige stadhuis van Leiden in de Breestraat gereden waar al de vrienden en familie van het bruidspaar hem stond op te wachten. Ze vonden de aankomst met de trouwauto Excalibur Pheaton Cabriolet prachtig en vonden het een romantische trouwauto.

Na de plechtigheid zijn we op pad gegaan om foto’s te maken met de Excalibur Pheaton Cabrio in Leiden, wat aardig wat toeschouwers aan heeft getrokken. Na deze fotoreportage zijn we naar de Steenstraat gereden, waar de receptie plaats heeft gevonden. Daar heeft onze chauffeur afscheid genomen van het leuke bruidspaar en is hij via Wassenaar naar de garage in Den Haag gereden.

• Bekijk hier ons wagenpark met de Excalibur Pheaton Cabriolet

• Terug naar het referenties overzicht