Referenties

Limousine huren Rotterdam
Zaterdag 19 februari hebben we met de limousine 3 echtparen opgehaald. Het eerste echtpaar werd opgehaald in Oud Beijerland. Het stel was verrast dat er zo’n mooie, lange, witte limousine voor hun huis stond…
Lees verder >>
Limousine huren Katwijk – Rondrit met limousine
Op 14 februari moesten we voorrijden bij een beautycentrum in Katwijk (Zuid-Holland). De dame die dit had geregeld stond ons al op te wachten en vertelde dat het een verrassing was voor haar man op Valentijnsdag…
Lees verder >>
Limousine huren Schiedam – Luxe vervoer
We kregen een opdracht om in Schiedam voor te rijden met de Chrysler 300 limousine. Een dame werd 50 jaar en nam 7 vriendinnen mee in de limo voor een leuke rondrit door Schiedam en Rotterdam.
Lees verder >>
Trouwauto huren Leiden – Excalibur Pheaton Cabriolet
Op vrijdag 4 februari heeft een van onze chauffeurs een leuke trouwrit gereden met de Excalibur Pheaton cabriolet als trouwauto.
Lees verder >>
Limousine huren Den Haag – Luxe vervoer
Stel je voor! Je wordt 16 jaar en je zit klaar want je vader komt je ophalen. Maar wat schetst je verbazing, er komt een superlange witte limousine de aanrijden.
Lees verder >>
Trouwauto huren Purmerland – Chrysler 300C Limousine
De kleinkinderen waren naar de garage in Den Haag gekomen om samen hun opa op te halen met de limousine in Purmerland.
Lees verder >>
Trouwauto huren Wassenaar – Rolls Royce Silver Cloud
De bruidegom werd opgehaald met de Rolls Royce Silver Cloud om richting Noordwijk te rijden. In hotel Huis ter Duin hebben we de bruid opgehaald.
Lees verder >>
Trouwauto huren Leidschendam – A-Ford
Het bruidspaar werd opgehaald in Leidschendam met de prachtige maroenrode A Ford uit 1930 als trouwauto. Daarna werden ze gebracht naar het mooie stadhuis te Leidschendam om daar te trouwen.
Lees verder >>
Trouwauto huren Capelle aan den IJssel – Rolls Royce Limousine
Het bruidspaar werd in Ridderkerk en Capelle aan den IJssel opgehaald met de Rolls Royce Limousine. De ouders en de getuigen volgden het bruidspaar met twee Lincoln towncar limousines.
Lees verder >>