bruidsauto huren Den Haag

bruidsauto huren Den Haag xl_rrsilvercloud4 xl_rrsilvercloud2 xl_rrsilvercloud3 xl_rrsilvercloud5 xl_rrsilvercloud6 xl_rrsilvercloud7 xl_rrsilvercloud8 xl_rrsilvercloud9 xl_rrsilvercloud10
Boek vandaag nog

Een bruidsauto huren doet u in Den Haag bij Ben Franse B.V. Wij hebben voor iedere gelegenheid een geschikte auto. Al 35 jaar verzorgen wij het vervoer tijdens bruiloften, feesten en andere speciale gelegenheden. Ook voor uw huwelijksdag hebben wij de ideale auto!

Trouwauto

Om een prachtige bruidsauto te huren voor uw bruiloft, is er in Den Haag geen betere partner te vinden dan Ben Franse B.V. Wij beschikken over een indrukwekkend wagenpark met moderne en klassieke trouwauto’s, met wagens van onder anderen de volgende merken:

  • Rolls Royce;
  • Bentley;
  • Cadillac;
  • Mercedes;
  • Lincoln;
  • Chrysler.

Deze merken zijn in een veelvoud aan uitvoeringen vertegenwoordigd zodat u ervan verzekerd bent dat wij ook de ideale wagen voor u hebben. Een bruidsauto wordt standaard geleverd met een gediplomeerde chauffeur. Niet alleen wordt u veilig en comfortabel van A naar B gebracht, maar wij zorgen er ook voor dat er foto’s worden gemaakt. Een bruidsauto huren doet u bij Ben Franse in Den Haag en zo kunt u zorgeloos genieten van uw trouwdag.

Contact

Uw ideale bruidsauto huren doet u meteen via onze website. U hoeft alleen maar het contactformulier in te vullen op de pagina van de auto van uw keuze. Heeft u vragen?  Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 – 358 85 55 of stuur een e-mail naar info@benfranse.nl.

Naast een bruidsauto, kunt u bij ons ook een limousine huren voor speciale gelegenheden in de omgeving van Den Haag.

Bruidsauto - Trouwauto verhuur - Rolls Royce trouwauto - Limo verhuur


* Al onze auto's worden verhuurd inclusief chauffeur. Huurtijd loopt van vertrek/retour standplaats. Exclusief 6% BTW.